Säsongens kock Oktober 2016
Johan Hagfeldt - Westerqwarn Pub & Restaurang
Motivering:
Vårt intryck av Johan är att han är en kille med huvudet på skaft och stort engagemang för det han håller på med. Han tycker om att jobba med lokala varor och är en strukturerad kock som vi tror kommer bli riktigt ”big”!
Några snabba frågor till Johan:
Hur blev du kock?
Jag gick restaurangskolan i Eskilstuna för 10 år sen och på den vägen är det. Det var ingen självklarhet från början men jag hjälpte alltid pappa i köket så intresset har alltid funnits.
Vad lagar du helst för mat?
Svensk husmanskost.
Varför valde ni Mälardalens Frukt & Grönt som leverantör?
Vår tidigare leverantör fungerade inte alls för vår verksamhet, då blev vi rekommenderade Mälardalens Frukt vilket har fungerat jättebra.
Hur hittar du inspiration till nya maträtter?
Det kommer ifrån allt från vardagssaker till sociala medier.
Vad gör du på fritiden?
Jag tränar och golfar när det finns tid och så träffar jag mina vänner och min familj.
Vilken är din favoritkrydda?
Salt.